Szállítás CsomagPontra 990 Ft | házhozszállítás 1.290 Ft | 20.000 Ft felett ingyenes

Készletkisöprési akció, a készlet erejéig!

Garancia, termékcsere, visszaküldés

Garancia

Webshopunkban értékesített termékeinkkel kapcsolatban Vásárlóink szavatossági igénnyel élhetnek. Részletek az ÁSZF 8. pontjában olvashatók.

Visszaküldés, csere - elállási jog

Vásárlóinknak lehetőségük van a 14 napos elállási jogukkal élni. Ez röviden azt jelenti, hogy vásárlás után két héten belül bármikor meggondolhatod magad és visszaküldheted a terméket részünkre, az alábbiak betartásával: 

  1. Visszaküldés
  • Jelezd számunkra e-mailben (info@catmansworld.hu) vagy telefonon (+36205101365) elállási szándékodat.
  • A termék nem lehet használt, az eredeti, ép csomagolásban, címkékkel, eladható állapotban kell visszaküldened. Amennyiben a terméken külsérelmi nyomok láthatóak, nem áll módunkban visszavenni.
  • Postával vagy futárszolgálattal is visszaküldheted a terméket, azonban a visszaküldés díja a Vásárlót terheli. (Utánvéttel feladot csomagot nem áll módunkban átvenni.)
  • A visszaküldött termék árát és az esetleges kiszállítás normál árú díját  a termék visszaérkezésétől számítva 14 napon belül térítjük meg.
  • Töltsd ki, és küldd el részünkre a termékkel együtt az alábbi “Visszaküldési nyomtatványt”.

Visszaküldés, csere - sérült, hibás termék esetén

2 lehetőség van abban az esetben, ha az áru hibásan vagy sérülten érkezett hozzád:

  1. Szállításból fakadó sérülés, amely látható a csomagoláson átvételkor: Mindenképpen vetess fel jegyzőkönyvet a futárral, és lehetőség szerint készíts fotót a sérülésről. Az átvételtől számítva 1 nap áll a rendelkezésedre, hogy értesíts minket. Ezen túlmenően nincs lehetőségünk kártalanítani. Ebben az esetben kérheted a termék díjmentes cseréjét, vagy elállhatsz a vásárlástól, azonban a visszaküldés költsége téged terhel.
  2. Gyártási hiba, nem működő termék: A szavatosságra vonatkozó előírásokat figyelembe véve (ÁSZF 8. pontja), díjmentes csereterméket küldünk vagy ha ez nem lehetséges, visszafizetjük a hibás termék vételárát és a szállítási díjat is, egy termékes rendelés esetén.

Termékcsere

Lehetőség van nem hibából vagy hiányosságból eredő termékcserére is, amennyiben a termék átvételtől számított 3 napon belül jelzed felénk. Például túl kicsi vagy túl nagy a méret, illetve inkább másik terméket szeretnél választani.

Ha olyan termékre szeretnéd kicserélni a megvásárolt terméket, amelynek magasabb az ára, a különbözetet kell kifizetned.
Olcsóbb termékre való cserére, pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

Felhívjuk figyelmedet, hogy ebben az esetben újra kiszámlázásra kerül a szállítási díj.

Kérjük, amennyiben a fentiek közül bármelyik igényed felmerül, először vedd fel velünk a kapcsolatot.

Semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni azért, ha a visszaküldött áru megsérül vagy eltűnik. Amennyiben postai úton küldöd vissza nekünk a terméket, kérünk gondoskodj arról, hogy a csomagbiztosítás fedezze az ilyen jellegű károkat.

Egyéb információk az ÁSZF-ben.